top of page
Фото автораАнна Мичкур

Малята Супермам одні з перших спробували органічну новинку від «Чудо-Чадо»


28 серпня 2021 р. на Трухановому острові, м. Київ відбулося дивовижне та казкове свято для дітей та їх мам – фестиваль «Супермама у відриві» з циклу «Супермама це я». Активні мами проводжали літо ранковою йогою, лекціями, творчими майстер-класами, а їх діти насолоджувалися дитячою програмою, розробленою відповідно до віку малят. В кінці заходу на всіх чекали розіграші цінних призів, серед інших – смачних та корисних продуктів від компанії Vitmark.

Зустрічі для активних мам є традиційними для Європи та Північної Америки. Організатори придумують програму на день або кілька днів, розраховану на дітей і мам. Причому розроблюються окремо заходи для дітей різного віку. Коло інтересів учасниць на подібних заходах дуже широке – від рукоділля до надання консультацій лікарів з питань фізичного та психологічного розвитку дітей.

«В Україні така практика лише набуває популярності, і ми не могли лишитися осторонь такої події як компанія, що виготовляє продукти для людей, які обирають здорове харчування та активний спосіб життя. Асортимент продукції на подарунки учасницям літнього фестивалю був ретельно підібраний. Ми обрали смузі Jaffa, які створені виключно з натуральних продуктів: фруктів та злаків. Смачні та корисні перекуси дозволили мамам відновити енергію після йоги, стрейчінгу та майстер-класу по гавайським танцям», – говорить Олена Романенко, керівник відділу із зв’язків з громадськістю компанії Vitmark.


В програмі дня для мам були лекції на тему: «Як зберегти молодість», «Догляд за шкірою в різні періоди життя», «Як зберегти здоров’я» та інші. Проводилися майстер-класи з надання першої допомоги, психологи пропонували долучитися до коротких технік та прийомів, розповідали про правильне користування гаджетами і профілактику Інтернет-залежності у дітей.


Якщо при реєстрації на подію мамою було вказано, що вона має дітей до трьох років в пакунку учасника знаходилося органічне дитяче пюре від «Чудо-Чадо». Малюки спробували новинки «Пюре органічне яблучно-бананове» і «Пюре органічне з яблук та чорної смородини», що виготовляються з українських органічних яблук, перероблених на потужностях Одеського консервного заводу дитячого харчування (ОКЗДХ).

В рамках дитячої програми було організовано зону з гірками, сухим басейном, аніматорами та фокусниками. Для дітей старшого віку був проведений майстер-клас з акторської майстерності, квест та хімічне шоу. Завершенням дитячої програми стала дискотека та шоу мильних бульбашок.


На фестивалі намагалися врахувати всі смаки, побажання та можливі інтереси як дітей, так і дорослих. Ганна Мічкур, організатор і засновник циклу фестивалів «Супермама це я» розповідає:

«Майже безсонна ніч, підйом о 4:30 ранку, три місяці підготовки і ось лунають фінальні акорди дискотеки та лопаються останні мильні бульбашки з шоу, що завершує вечір. Наш фестиваль з одного боку, допомагає мамі «вирватися» із звичного кола обов’язків дім-дитина-робота та відпочити, але з іншого – здобути нові навички та подумати про важливі речі, такі як практика надання першої допомоги малюку. Також «Супермама це я» – чудова можливість дізнатися про нові продукти та послуги, і ми дуже вдячні компанії Vitmark за смачні та, головне, корисні продукти для малюків і дорослих. Сподіваємося, на нашому грудневому фестивалі ми також спробуємо чудові смузі та органічні дитячі пюре».

Зустрічі «Супермама це я» проходять з 2019 року. Вони створені для мам з дітьми різного віку. Організатори намагаються поєднати приємне з корисним: лекції та консультації спеціалістів з розіграшами призів, фантастичні фотозони і майстер-класи з дегустаціями. При реєстрації гості традиційно отримують подарунки від партнерів, а в кінці вечора проводяться розіграші. Для дітей завжди розробляється окрема програма, але якщо мама не готова розлучитися з малюком, то може скрізь брати дитину з собою. В грудні планується наступний фестиваль «Супермама – це я! Країна чудес», орієнтований на вагітних жінок та мам дітей до року.

0 переглядів0 коментарів

댓글


bottom of page