top of page
Фото автораАнна Мичкур

Як знайти роботу мамі в декреті. З чого почати?


Спочатку потрібно вирішити, яку роботу ви хочете знайти.


Майте на увазі, на роботі вам потрібно буде проводити третину свого життя. Було б непогано одразу вибрати те, що подобається, щоб потім не страждати.



Дайте собі відповіді на такі питання:


Що я хочу робити?

Можливо, ви давно хотіли спробувати себе в рекламі або у продажах. Чи з дитинства мріяли стати перукарем. Добре поміркуйте, що вам подобається, про яку роботу мрієте.


Що я вмію робити?

Тепер оцініть власні здібності. Чи достатньо ви товариські для продажів або ж зосереджені для перукаря? Чи знаєте ви, що таке маркетингова стратегія та вмієте її складати тощо. Чи, може, ви гарно ремонтуєте техніку, тоді нащо розмінюватися на пропозиції, що не підходять — сміливо йдіть в ремонтники!


Скільки я хочу заробляти?

Оцініть, скільки грошей вам потрібно на життя. Але будьте реалістом, відштовхуйтеся не від максимуму, а від мінімуму.


Скільки за це платять?

Пошукайте вакансії, які схожі на те, чим ви вирішили займатися — дізнайтеся, яку зарплату пропонують на таких посадах, залежно від регіону та досвіду.


Чи готова я до переїзду?

Якщо ви живете там, де з роботою «не дуже», пошукайте варіанти в обласних центрах чи найближчих містах. Завжди можна переїхати туди, де зарплата більше та й умови кращі. Або пошукайте дистанційну роботу — так можна працювати там, де хочеться, не змінюючи місця проживання.


Якщо вам важко визначитися, подивіться вакансії, дізнайтеся, що пропонують на ринку, які професії мають попит, які вимоги висувають роботодавці.

1 перегляд0 коментарів

Comentários


bottom of page